23 юни, 9.30 – 18.00ч., Зала 9-А на НДК, София

🧘‍♀️1-во спортно Йогасана първенство и сериозни опити за поставяне на световен рекорд по йога в България!🧘

София, България – 23 юни 2024 г. – Йогасана България (Под регистрацията на World Real Yoga Alliance) има удовоствието да обяви Национално спортно Йогасана първенство. Това новаторско събитие, организирано по поводна Международния ден на йога, ще се проведе на 23 юни в Националния дворец на културата (НДК) в София от 10:00до 18:30 часа.

Това първенство е пионерско усилие за популяризиране на практиката и ползите от йога в цяла България. То има за цел да вдъхнови обществото чрез силата на йога, като подчертава нейната роля за подобряване на физическото и психическото благосъстояние. Очаква се събитието да привлече голям брой участници от цялата страна, насърчавайки дух на единство и грижа за здравето у всеки участник.

В допълнение към шампионата, събитието ще включва официални опити за поставяне на световен рекорд по йога, като вълнуващо допълнение към дейностите през деня. Участниците ще имат уникалната възможност да бъдат част от усилията за поставяне на световни рекорди, демонстрирайки силата, гъвкавостта и издръжливостта, които йога може да култивира.

Yogasana България кани всички да се включат в този безплатно първенство по йога. Независимо дали са опитни практикуващи или начинаещи, това събитие предлага платформа за учене и вдъхновение от трансформиращата сила на йога.

❗️Подробности за събитието:
Дата: 23 юни 2024 г
Час: 10:00 – 18:30 часа
Място: Национален дворец на културата (НДК), зала 9-A, София
Вход: Свободен

Това събитие не е просто състезание; това е празник на йога и нейното дълбоко въздействие върху живота ни. Участниците ще имат шанса да изпитат йога в нейната най-динамична форма, да се учат от експерти и да участват в различни дейности, свързани с йога през целия ден.

Присъединете се към нас в създаването на история и насърчаването на една по-здрава нация. Нека се съберем, за даотпразнуваме Международния ден на йога с енергия, ентусиазъм и споделена цел.

За повече информация, моля, свържете се с нас на yogasana.bg@gmail.com

За Йогасана България: Йогасана България е свързана със Световната спортна федерация Йогасана. Тя е посветена на популяризирането и практикуването на йога като спорт. Като организира събития, семинари и шампионати, Йогасана България има за целда насърчи общност, която цени здравето, уелнеса и личностното израстване.

ПРОГРАМА:

 

Pin It on Pinterest

Share This